Commsec Cloud

Brandvägg som tjänst

Var säker på att alltid vara skyddad och använda det bästa från Cisco när det kommer till dina yttre skydd mot omvärlden. Brandväggen är en av de viktigaste komponenterna i ditt skalskydd, så låt oss hjälp dig säkerställa högsta effektivitet när det kommer till skydd.

Trådlöst som tjänst

Trådlösa nätverk är komplext. Vi har mångårig expertis inom trådlös kommunikation och kan därför hjälpa dig att hitta den bästa lösningen. Beprövad teknologi används alltid i våra designer för att säkerställa driftsäkerhet och stabilitet. Genom att köpa trådlöst som tjänst betalar du endast för det du använder. Enkelt!

Nätverk som tjänst

Vi erbjuder er möjligheten till ett bekymmersfritt kommunikationsnätverk med den senaste teknologin från Cisco. Inga fler stora investeringskostnader och betala bara för den utrustning som faktiskt behövs. Enkelt! Övervakning och felavhjälpning tar vi hand om, om du vill fokusera på att utveckla din verksamhet. Genom vår Commsec Cloud får du snabbt åtkomst till en överskådlig kontrollpanel där du, på samma sätt som vi, kan se hur din miljö mår.

GUEST ACCESS

Guest Access är vår tjänst vilket är ett tillägg till din nya eller befintliga nätverksinfrastruktur. Med hjälp av Guest Access kan du på ett enkelt sätt tillhandahålla internetåtkomst till besökare utan att behöva släppa in dem i ert befintliga nätverk och på så sätt fortfarande upprätthålla säker åtkomst. Lösningen bygger helt och hållet på standardkomponenter och kopplas enkelt ihop med er befintliga infrastruktur. Vi har möjlighet att erbjuda er en mängd olika vägar, som t.ex. Facebook, Twitter och LinkedIn med flera.

Systemintegration

Vi har bland landets bästa kommunikationskonsulter redo att hjälpa dig med alltfrån projektledning, lösningsarkitektur till implementation av nätverksinfrastruktur. Genom att ta hjälp av oss från start kan du vara säker på att få en optimalt fungerade miljö, med rätt utrustning, anpassat för just dig.

Konsult på plats

Behöver ni hjälp över längre tid? Inga problem! Commsec erbjuder möjlighet till att ha en konsult på plats hos dig på hel- eller deltid. Vi vill göra skillnad och det gör vi genom att finnas till hands och hjälpa dig i de utmaningar du står inför.

Utbildning

Våra certifierade Ciscoutbildare hjälper dig att effektivt bli bättre på just ditt spår inom Ciscos produktportfölj. Jobbar du kanske mer mot sälj än teknik? Inga problem. Vi hjälper dig inom såväl djupa teknikutbildningar och säljcertifieringar.

Kontakta oss

Adress:
Communication and Security i Mälardalen AB
Box 1194,131 27 Nacka Strand

Telefon:
+468 522 90 100

E-Mail:
info@commsec.se

Twitter

BACK