Nätverk som tjänstParadox Interactive

Paradox Interactive är ett svenskt spelförlag med internationellt renommé, som utvecklar främst historiska strategispel. Nu väljer man Nätverk som tjänst från Commsec för sina brandväggar, för kommunikation mellan lokationer och IP-nät i Sverige, samt för fjärranvändare. Lösningen inkluderar även nya multilayer-switchar.
Nätverk som tjänst är en av våra tjänster där kunden betalar en fast månadsavgift och behöver inte bry sig om hårdvaran och applikationerna. Commsec tar ett helhetsansvar för drift, underhåll och support av brandväggarna samt switcharna.

Vi på Commsec är stolta och glada över det förtroende som Paradox givit oss.

Trådlöst som tjänstAnticimex Europe AB

Till Anticimex Europe AB har Commsec levererat Trådlöst som tjänst samt Brandvägg som tjänst.
Den trådlösa lösningen baseras på redundanta kontrollenheter (WLC) och det senaste av Ciscos trådlösa accesspunktsutbud. Commsec har ansvar för konfiguration, övervakning och felsökning. Anticimex tekniker har gästaccess till WLC och kan själva till exempel lägga till gästanvändare, accesspunkter och nya kontor och enkelt ansluta dem till deras datacenter i Sverige.
Detta sammantaget gör att vi kan leverera hela lösningen till en lägre kostnad utan att ta bort möjligheten för kunden att själva arbeta i utrustningen och felsöka problem.
”Jag känner en trygghet att ha Commsec som leverantör” säger Anette de Castro, IT Services Manager på Anticimex.

Vi på Commsec är stolta och glada över det förtroende som Anticimex givit oss.

Brandvägg som tjänstCompass Group AB

Compass Group är en av världens största leverantör av måltidsservice och supporttjänster.
Nu väljer Compass Group ”Brandvägg som tjänst” från Commsec för sina brandväggslösningar i Norden.
Brandvägg som tjänst är en av våra tjänster där kunden betalar en fast månadsavgift och behöver inte bry sig om hårdvaran och applikationerna. Commsec tar ett helhetsansvar för drift, underhåll och support av brandväggen.

Konsult på platsCom Hem

Vår huvudsakliga uppgift är att sköta design och konfiguration av nätverket i ett projekt för en helt ny tjänst från Com Hem till alla kunder. Arbetet består av konfiguration av brandväggar, lastbalanserare, routrar och switchar. Vi är även behjälpliga med den dagliga driften av företagets interna och externa nätverksmiljö, vilket innefattar konfiguration och felsökning av brandväggsöppningar, VPN-förbindelser, Routing och VLAN.

SystemintegrationSystemair AB

Systemair AB är ett företag med 105 kontor spritt över 45 länder. Detta ställer höga krav på kommunikationsplattformen och Commsec har därför, sedan många år, haft förtroendet från Systemair för design och implementation av bland annat VPN-nät över hela världen, datacentret, global trådlös infrastruktur och en lösning för hantering av smarta telefoner och plattor i alla länder. Allt detta arbete ledde till att Kevin och Michael Rowland, tillsammans med Fredrik Dahlgren höll ett uppskattat föredrag på Cisco Live i London 2013 och var globalt referenscase gällande ISE och BYOD.

Commsec CloudNäringslivet i Rättvik

Commsec AB har tillsammans med Näringslivet i Rättvik tagit fram en lösning för trådlös internetåtkomst i centrala Rättvik för turister och besökare i området. Tanken med systemet är att erbjuda lokala aktörer ytterligare en plattform för att nå ut med sitt budskap och visa upp vad de har att erbjuda. På samma sätt som att ge besökare möjlighet till åtkomst till internet på ett enkelt sätt från alla olika typer av enheter. Det är också en väldigt bra lösning för utländska besökare.

Commsec AB är driftpartner och leverantör av besökssystemet, som är nåbart i de centrala stråken, just där mycket turister befinner sig.
– Vi ville erbjuda en lösning som är snabb, enkel och ger ett mervärde tillbaka till näringslivet, säger Martin Kivi från Commsec AB.
Med i lösningen följer ett enkelt gränssnitt för att se statistik över besök i form av antal besökare och vilken plats i stadskärnan som besöken kommer från.

Det trådlösa systemet är byggt på robust, vädersäker och stabil hårdvara från Cisco. I valet av hårdvara togs i beräkning att den behövde klara av att täcka stora ytor med bra kvalité på förbindelsen, eftersom majoriteten av besökarna använder sig av mobila enheter.

UtbildningGlobal Knowledge

Tillsammans med Global Knowledge utbildar vi dig inom såväl djupa teknikutbildningar som säljcertifieringar. Med kanske några av Sveriges bästa Cisco-lärare kan vi se till att maximera inlärningen hos alla som går en utbildning med oss. Eftersom våra lärare också arbetar som konsulter, borgar det för att allt som lärs ut även har verklighetsförankring.

Kontakta oss

Adress:
Communication and Security i Mälardalen AB
Box 1194,131 27 Nacka Strand

Telefon:
+468 522 90 100

E-Mail:
info@commsec.se

Twitter

BACK