Commsec på Cisco Connect 2016

Den 21 augusti deltog Commsec i Ciscos årliga event i Sverige med ca 700 deltagare.
Som en del av Dustin Group var Commsec en av sponsorerna till eventet och ställde upp med en sponsor monter samt två talar sessioner i eventet.

Commsecs Fredrik Dahlgren, pratade om sin syn på framtidens nätverk och säkerhetslösningar. Fredrik fokuserade på managerade tjänster och managerad säkerhet i synnerhet och hur detta kan bidrar till inte bara dramatiskt öka företagens IT säkerhet, utan även hjälpa till att möjliggöra företagets digitalisering.

För att uppnå det måste företaget skifta IT avdelningens fokus från daglig drift till att vara delaktig i företagets affärsutveckling.

Commsecs andra uppträdande på Cisco Connect var ett kund case som presenterades av Johan Danielsson från Spendrups, Tobias Foogde från Loka Brunn och Commsecs Martin Kivi.
Presentationen visade hur kunden tillsammans med Commsec kunde använda Cisco Meraki till att förnya kundens WiFi lösning och med det bidra till att förbättra verksamhetens utbud till sina kunder. Med utgångspunkten i en icke flexibel lösning som upplevdes som  krånglig för användarna och som saknade insyns och kontrollmöjligheter för driftansvarig kunde saker bara bli bättre. Valet av Cisco Meraki baserades på bl a den väldigt snabba   och smärtfri implementeringen samtidigt som den tillförda kapacitetsförbättringen och täckningen av större area med högre densitet.

Johan Danielsson berättade;
Då jag är ensam  på nätverksteknik inom Spendrups så krävdes en enkel och flexibel     hantering.  Lösningen behöver även kunna snabbt skalas upp vid större event. Möjlighet till trafikprioritering för att säkerställa kapacitet och kvalité för konferensgästerna. Allt detta för att            skapa en så bra  kundupplevelse.

Loka Brunns tänker alltid på kundupplevelsen och har fokus på hur verksamheten ska kunna alltid utveckla och förbättra kunderbjudandet.Detta ger ett utmärkt underlag för att rigga upp den perfekta tekniska lösningen med anpassning både för dagens behov samt för framtiden.

Commsec på Cisco Live USA 2016

Då vår personal verkligen brinner för våra leverantörer åkte vi därför hela 20 anställda till Cisco Live USA i år.

Det var ett varmt Las Vegas som erbjöd mycket utbildning och nyheter. Mingel, utbildning, seminarier, rundabordssamtal och labbar tillsammans med 26000 andra likasinnade ger detta Commsec styrkan att kunna ligga i framkant på utvecklingen.

 

Commsec växer vidare

Under det senaste halvåret har vi förstärkt oss rejält på Commsec.
Vårt säljteam har utökats med Jonas Alfredsson, Jonas Eliasson, Andreas Wigholm i Stockholm och Hans Comstad i Halmstad
På tekniksidan har vi stärkt upp vår drift- och projektorganisation med Johnny Harén i Borlänge samt Joakim Hag och Yassir Ibrahim i Stockholm.

Wireless Instructor Excellence Award

Flera av våra konsulter är certifierade Cisco-instruktörer.
Vår kollega Jan Brännström har återigen visat sina kunskaper och pedagogiska förmåga inom trådlös kommunikation, och utsetts av Cisco till en av förra årets bästa lärare inom sitt område.

Grattis Janne!

Commsec / Dustin Sverige har blivit Cisco Gold Certified Partner och stärker därmed sin position på marknaden för avancerade tjänster och lösningar.

Genom partnerskapet kommer Commsec/Dustin kunna erbjuda sina kunder ett bredare erbjudande av Cisco-baserade tjänster och lösningar inom bland annat nätverk och säkerhet.

– Vi är oerhört glada att nu också Dustin klarar av våra höga krav och blir certifierad guldpartner. I dagens snabba teknikutveckling är kompetens och certifiering nyckelfaktorer för framgång. Dustin har verkligen bevisat att de nu behärskar både djupet och bredden av vår portfölj till gagn för deras kunder, säger Tomas Cedermark, Ciscos partneransvarig för Dustin i Sverige.

Certifieringen innebär att Dustin uppfyller Ciscos krav på expertis hos såväl teknikspecialister som säljare och projektledare och kan leverera helhetslösningar av hög kvalitet till kunderna.

– Vi är glada och stolta över att Cisco har godkänt oss som certifierad guldpartner. Det innebär att vi kommer kunna erbjuda våra kunder ännu bättre lösningar på deras IT-utmaningar och det är ett kvitto på kompetensen hos våra medarbetare som lever upp till de hårt ställda kraven i certifieringen säger Marcus Lindqvist, Sverigechef Dustin.

Läs hela pressreleasen HÄR

Kontakta oss

Adress:
Communication and Security i Mälardalen AB
Box 1194,131 27 Nacka Strand

Telefon:
+468 522 90 100

E-Mail:
info@commsec.se

Twitter

Senaste nytt

BACK