Commsec på Cisco Connect 2016

Den 21 augusti deltog Commsec i Ciscos årliga event i Sverige med ca 700 deltagare.
Som en del av Dustin Group var Commsec en av sponsorerna till eventet och ställde upp med en sponsor monter samt två talar sessioner i eventet.

Commsecs Fredrik Dahlgren, pratade om sin syn på framtidens nätverk och säkerhetslösningar. Fredrik fokuserade på managerade tjänster och managerad säkerhet i synnerhet och hur detta kan bidrar till inte bara dramatiskt öka företagens IT säkerhet, utan även hjälpa till att möjliggöra företagets digitalisering.

För att uppnå det måste företaget skifta IT avdelningens fokus från daglig drift till att vara delaktig i företagets affärsutveckling.

Commsecs andra uppträdande på Cisco Connect var ett kund case som presenterades av Johan Danielsson från Spendrups, Tobias Foogde från Loka Brunn och Commsecs Martin Kivi.
Presentationen visade hur kunden tillsammans med Commsec kunde använda Cisco Meraki till att förnya kundens WiFi lösning och med det bidra till att förbättra verksamhetens utbud till sina kunder. Med utgångspunkten i en icke flexibel lösning som upplevdes som  krånglig för användarna och som saknade insyns och kontrollmöjligheter för driftansvarig kunde saker bara bli bättre. Valet av Cisco Meraki baserades på bl a den väldigt snabba   och smärtfri implementeringen samtidigt som den tillförda kapacitetsförbättringen och täckningen av större area med högre densitet.

Johan Danielsson berättade;
Då jag är ensam  på nätverksteknik inom Spendrups så krävdes en enkel och flexibel     hantering.  Lösningen behöver även kunna snabbt skalas upp vid större event. Möjlighet till trafikprioritering för att säkerställa kapacitet och kvalité för konferensgästerna. Allt detta för att            skapa en så bra  kundupplevelse.

Loka Brunns tänker alltid på kundupplevelsen och har fokus på hur verksamheten ska kunna alltid utveckla och förbättra kunderbjudandet.Detta ger ett utmärkt underlag för att rigga upp den perfekta tekniska lösningen med anpassning både för dagens behov samt för framtiden.

BACK